Despre noi

Compania BinderBubi Turism activeaza in domeniul turismului leisure & business inca din anul 2005 avand o dezvoltare continua de-a lungul anilor. BinderBubi Turism administreaza in prezent 4 unitati de cazare si alimentatia publica din Medias si o unitate in Sighisoara. Pentru a intregi oferta turistica, compania a deschis agentia de turism Dafora Travel & Events in anul 2007, care ofera o larga gama de servicii turistice.

Ca si repere de expansiune si dezvoltare in anul 2005 compania a redeschis turistilor si publicului prima unitate de cazare si alimentatie publica din Medias – Hotel Traube, cu o istorie bogata inceputa in 1929. Apoi a urmat constructia hotelului BinderBubi Medias in anul 2006, unitate de cazare clasificata cu 4 stele, singura din orasul Medias. Hanul Greweln si Motelul LG au fost trecute in administrarea BinderBubi Turism in anul 2007, urmand ca in anul 2009 sa fie inaugurat hotelul BinderBubi din Sighisoara, un complex hotelier de 5 stele.

Hotelurile se adreseaza turistilor individuali, oamenilor de afaceri, grupurilor si organizatorilor de evenimente.

Cu o echipa tanara si dinamica, dornica de dezvoltare, regasiti in BinderBubi Turism partenerul ideal pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra de afaceri.

Îți place? Recomandă și altora: